Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Afrikaans filter
Afrikaans
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Italiaans
4
Apply Italiaans filter
Belgisch
1
Apply Belgisch filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Spaans
1
Apply Spaans filter
Maaltijd
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Dessert
1
Apply Dessert filter
Hapje
1
Apply Hapje filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Caloriearm
1
Apply Caloriearm filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
9
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
2
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Pastinaaksoufflé
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
24 nov 2011
Schil de pastinaak en snijd ze in blokjes, smelt de boter in een kookpot en stoof de pastinaak aan. Giet er water ...
Ingrediënten:
pastinaak
, bakboter, water, geraspte Emmentaler,
eieren
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen
Gestoomde asperges met Maltaise saus
Wout Bru
-
De Perfecte Keuken
20 sep 2011
Stoom de dikke groene asperges op 90°C gedurende 2 minuten. ...
Ingrediënten:
dikke, groene asperges
, appelsien, het sap en de zeste, eidooiers, peper en zout, kervel
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen