Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Hoofdgerecht
10
Apply Hoofdgerecht filter
Lunch
1
Apply Lunch filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Lepels met geplette aardappel, oester, tong, Oud Brugge en een biersaus Pier Kloeffe
Stéphane Buyens
24 jul 2013
Doe de oesters open, haal ze uit de schaal en bewaar ze in een potje in eigen vocht. Fileer de tong en snijd de ...
Ingrediënten:
grote oesters (creuses)|
, Oud Brugge, in krullen ter grootte van een lepel,
grote tong (300 gr)|
,
spinazie
,
geschilde aardappelen
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Hapje
4 personen