Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Stéphane Buyens

Tweesterrenchef Stéphane Buyens is een culinair genie dat al meer dan 30 jaar aan het roer staat van het gastronomische familiehotel/restaurant 'Hostellerie Le Fox' in De Panne. Buyens maakte zijn tv-debuut in 2010 als de reddende kok voor restaurants in problemen in het programma Chef in Nood op vtm om daarna in hetzelfde jaar het eerste seizoen van de Vlaamse versie van Masterchef te leiden. 

Recepten en meer

Omelet van sint-jakobsvruchten, tomaten en garnalen zoals in De Panne
Recept

Omelet van sint-jakobsvruchten, tomaten en garnalen zoals in De Panne

Mosselen ‘Duchesse Anne’
Recept

Mosselen ‘Duchesse Anne’

Lepels met geplette aardappel, oester, tong, Oud Brugge en een biersaus Pier Kloeffe
Recept

Lepels met geplette aardappel, oester, tong, Oud Brugge en een biersaus Pier Kloeffe

Normandische pannenkoek, geflambeerd met calvados
Recept

Normandische pannenkoek, geflambeerd met calvados

West-Vlaams kooktalent gezocht!
Blog

West-Vlaams kooktalent gezocht!

Eigentijdse dame blanche, panna cotta van chocolade en bitterkoekjes
Recept

Eigentijdse dame blanche, panna cotta van chocolade en bitterkoekjes

Poperingse hopscheuten met gepocheerd ei, sabayon van Pier Kloeffe bier
Recept

Poperingse hopscheuten met gepocheerd ei, sabayon van Pier Kloeffe bier

Tarbot in korstgebak met nantaisboter, de klassieker van het huis
Recept

Tarbot in korstgebak met nantaisboter, de klassieker van het huis

Carré van Zeeuws lam met kruidenboter, jonge bloemkool en duinasperges, dressing
Recept

Carré van Zeeuws lam met kruidenboter, jonge bloemkool en duinasperges, dressing van Tierenteynmosterd

IJsgekoelde ‘Café glacé Palermo’ met sesamkoekje
Recept

IJsgekoelde ‘Café glacé Palermo’ met sesamkoekje

Duinasperges ‘à la flamande’ met grijze garnalen
Recept

Duinasperges ‘à la flamande’ met grijze garnalen

Signature dish Le Fox
Recept

Signature dish Le Fox

Gebakken ganzenlever, kersen, rode biet en cacao
Recept

Gebakken ganzenlever, kersen, rode biet en cacao

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact