BBQ à la Bekkari: Zoete brochette

Ingrediënten

voor de spiesjes

voor de ducca

voor de dressing

Sandra Bekkari maakt zoete spiesje voor op de BBQ, echt iets voor lekkerbekken. 

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de ananas, perzik en halloumi in blokjes.

  2. Prik afwisselend een stukje fruit een stukje kaas op een satéstokje.

  3. Leg de spiesjes op de BBQ.

  4. Draai de spiejes geregeld om tot ze klaar zijn.

  5. Stamp de peperbolletjes, het grof zout, de korander- en komijnzaadjes in een vijzel.

  6. Meng olijfolie met sap van een halve citroen en honing.

  7. Hak een hand vol verse munt fijn en meng onder de dressing.

  8. Stooi de ducca over de spiesjes en werk af met een drizzel van de dressing.

0
Nog geen stemmen