Gegrilde Franse perziken met spek, geitenkaas en lavendel

Ingrediënten

Een verrassend smakelijk pakketje, dat is dit met ontbijtspek omwikkelde, gegrilde hapje op basis van perziken, geitenkaas en lavendel. Het ontbijt van de echte Bourgondiër of een heerlijk hapje tijdens het wachten op de côte à l'os.

Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Hapje

Bereiding

  1. Snijd de perziken in twee, ontpit ze en snijd ze vervolgens in plakjes van iets minder dan een halve centimeter. Leg ze per twee op de repen spek.

  2. Snijd de geitenkaas in plakjes en leg ze op de perziken. Rits de bloemen van de lavendel en strooi een klein beetje over de geitenkaas. Bedek opnieuw met een plakje perzik en rol alles toe.

  3. Overgiet met een klein beetje olijfolie en grill ze 2 à 3 minuutjes op elke kant op de BBQ.

0
Nog geen stemmen