Maïskolven, Maredsous en tomaatjes

Ingrediënten

  • 4 maïskolven
  • 2 tomaten
  • 250 g Maredsous® smeerkaas Dubbelroom
  • 5 cl melk
  • paprikapoeder
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Amerikaans
Cholesterolarm

Bereiding

  1. Breng een grote hoeveelheid water aan de kook en voeg wat zout toe. Laat gedurende 10 minuten de maïs kolven in het water gaar koken.

  2. Bak daarna maïs kolven goudbruin op in een pan met een beetje boter.

  3. Meng de Maredsous® Dubbelroom met de melk op een laag vuurtje.

  4. Dien de maïs kolven op met de Maredsous® saus, enkele blokjes tomaat en de paprika poeder.

  5. Aan tafel!

0
Nog geen stemmen

Fijn samenzijn met Maredsous®

De zomer staat voor de deur. Perfect voor een boele frisse gerechtjes met Maredsous.

 

Ontdek hier meer recepten met Maredsous!