Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Gekruide appelsamosa's
Recept

Gekruide appelsamosa's

Assortiment kaaskletskoppen
Recept

Assortiment kaaskletskoppen

Spaghetti carbonara met gekruide tofu
Recept

Spaghetti carbonara met gekruide tofu

Komijnstokjes met kruidenplattekaas
Recept

Komijnstokjes met kruidenplattekaas

Kippenboutjes
Recept

Heerlijke gekruide kippenboutjes

Gekruide pompoenzaadjes

15 sep 2011

Ingrediënten

  • snuifje cayennepeper
  • ½ th lepel gerookte zoete paprika
  • 1 th lepel paprikapoeder
  • 2 th lepels Olijfolie (Extra Vierge)
  • 150 gr pompoenzaadjes
  • zeezout
Bill Granger
Bill's Food
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Amerikaans
Hapje

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een grote bakplaat met bakpapier, spreid de pompoenzaadjes uit op de plaat en laat 12 minuten grillen tot ze licht geroosterd zijn.

  2. Doe de zaadjes in een grote kom en meng ze met de olijfolie. Voeg de kruiden eraan toe en meng opnieuw. Kruid met zeezout.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Zot van Koken: Gyozas met ponzu saus en chili olie
Recept

Gyozas met ponzu saus en chili olie

Loïc: Zot van Koken: 3 apero dips
Recept

3 apero dips

Loïc: Zot van Koken: Zoete en hartige boekweitpannenkoek
Recept

Zoete en hartige boekweitpannenkoek

Loïc: Zot van Koken: Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon
Recept

Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon

Loïc: Zot van Koken selderstengels met dip
Recept

Selderstengels met dip

Gegrilde Franse perziken met spek, geitenkaas en lavendel
Recept

Gegrilde Franse perziken met spek, geitenkaas en lavendel

Open Keuken met Sandra Bekkari: volledige aflevering van 28 februari 2018
Recept

Krabkoekjes met gepofte knoflook-mayonaise

Courgetterolletjes met gerookte zalm
Recept

Courgetterolletjes met gerookte zalm

Superfood crackers
Recept

Superfood crackers

Gegratineerde oesters met champagne
Recept

Gegratineerde oesters met champagne

Hartige popcorn
Recept

Hartige popcorn

Hartige muffins met wortel en kaas
Recept

Hartige muffins met wortel en kaas

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact