10 onmisbare tips voor een onvergetelijke voetbalavond.

vrijdag, 3 juni, 2016 - 14:07

Zin in een avondje voetbal kijken? Met deze tien tips wordt het onvergetelijk.

1. Goed gezelschap

Uiteraard. Hoe kan het ook anders? Onmisbaar voor een gezellige avond is het gezelschap. Wat vrienden, familie, je kinderen, hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

2. Een TV met aansluiting, graag

Uiteraard. Hoeveel vrienden er ook mogen zijn, als je geen tv hebt, valt er weinig te kijken. Of een pc of tablet met internetaansluiting, ook dat is een optie.

3. Drank

De spanning, de concentratie, het warme weer...je zou van minder dorst krijgen. Voorzie dus zeker wat plaats in de frigo voor de betere vloeistof.

 

Zit je door je voorraad koude pintjes heen? Met deze tip koel je flesjes in minder dan 10 minuten. Ideaal als bevoorrading tijdens de rust.

Koelen

Het recept vind je hier.

     

Zomers warm en lijkt je voetbalavond meer op een tuinfeest? Maak dan zelf een grote kom met onze hot chili lemonade. Duivels lekker.

Hot lemonade  

Het recept vind je hier.

     

Of verras je vrienden met een zelfgemaakte gin.

 

Het recept vind je hier.

     

3. Hapjes

Vrienden, een scherm, ijsgekoelde drank...nu nog iets om de maag te vullen en we zijn er bijna. Dat kan met een resem eenvoudige hapjes. Chips, nootjes of nacho's zijn altijd goed. Wil je toch eens wat variatie? We geven je graag wat inspiratie.

  Pretzel balletjes  

Het recept vind je hier.

    Pikante balletjes  

Het recept vind je hier.

      Pikante balletjes  

Het recept vind je hier.

       

4. Hotdogs en burgers

Iets meer honger dan wat een hapje vullen kan? Burgers of hotdogs zijn het ultieme voetbalfood. Alleen...wij kiezen voor een luxe versie. Iets meer werk, maar veel cooler en lekkerder!

 

Deze Italiaanse burger met pancetta, gehakt en pesto is ideaal als bijgerechtje. Op de barbecue of in de pan, altijd een succes!

Burger

Het recept vind je hier.

   

Wie echt hip wil doen, serveert hotdogs. Zorg dat alle toppings klaar liggen, bak de worsten en laat de mensen zelf nemen. Sowieso een succes!

    hotdog

Het recept vind je hier.

   

5. Zoet voor jong en oud

Ook veel kinderen kijken mee naar het voetbal van onze Rode Duivels. Maak samen met hen deze ijsjes in de namiddag. Zo hebben ze 's avonds een extra pleziertje.

 

Ijsje

Het recept vind je hier.

   

Klik en ontdek meer inspiratie.