Stokbrood met pesto, tomaat, mozzarella en Parmaham

Ingrediënten

  • 1 stokbrood
  • 5 el pesto
  • 2 bollen mozzarella
  • peper
  • oregano
  • olijfolie
  • 14 sneetjes Parmaham

Dit Italiaans stokbrood is ideaal bij een avondje tv-kijken met wat vrienden. Wil je het iets minder gezouten? Vervang dan de Parmaham door spek.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans

Bereiding

  1. Snij het stokbrood open. Smeer in met pesto.

  2. Rooster pijnboompitten in een droge pan. Verdeel ze over de pesto.

  3. Snij de tomaat en mozzarella in schijfjes. Beleg het stokbrood met schijfjes mozzarella en tomaat. Kruid met peper en eventueel wat oregano.

  4. Rol het stokbrood in Parmaham. Besprenkel met olijfolie. 

  5. Steek 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.

  6. Serveer warm.

0
Nog geen stemmen