Hippe hotdog: Nana Mouskouri met feta, hummus en pittige lamsworstjes

Ingrediënten

voor de tzatziki

  • 150 g Griekse yoghurt
  • 1 teen look
  • peper
  • zout

Hotdogs zijn in. We hebben zelf wat hippe hotdogs gemaakt. Altijd leuk om mee uit te pakken op een feestje.

Zelf hummus maken? Hier vind je het recept van Sofie Dumont.

Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Grieks

Bereiding

  1. Smelt een klontje boter in de pan. Bak de pittige lamsworstjes gaar.

  2. Rasp voor de tzatziki een halve komkommer. Meng met de yoghurt en fijngesneden look. Kruid met peper en zout.

  3. Snij het broodje doormidden. Bestrijk met hummus.

  4. Vul op met spinazie, de worst, tzatziki en fetakaas.

  5. Werk af met fijngesneden rode ui en geroosterde pijnboompitten.

0
Nog geen stemmen