Kookboek - New York Street Food
Na Street Food in Bangkok, Hanoi en Singapore & Penang steekt Tom Vandenberghe nu de plas over naar New York, de hoofdstad van het Amerikaanse Street Food. Het culinaire paspoort van New York wordt getypeerd door een grote mix aan stijlen & verschillende keukens en daar heeft de Street Food scène ongetwijfeld zijn steentje aan bijgedragen. Wie ooit al voet aan wal zette in New York kan ongetwijfeld beamen dat de diverse foodtrucks de stad met hun warme geur vullen.
Tom neemt ons mee op sleeptouw samen met local Jacqueline Goossens en fotograaf Luk Theys door de verschillende culinaire uithoeken van de stad. Door die grote mix aan culturen krijg je de meest verrassende combinaties zoals Mexicaanse Taco's met Koreaanse Kimchi of Brusselse wafels met Mexicaanse Chili Con Carne. En het beste is dat je dankzij dit boek niet meer helemaal tot New York moet reizen maar je gewoon thuis aan de slag kan in je eigen keuken met deze recepten.
We zetten alvast onze favorieten op een rij:
New York Street Food
Redactie
Tom Vandenberghe, Luk Theys & Jacqueline Goossens
Uitgeverij
Lannoo
Fotografie
Luk Theys
ISBN
9789401403689
Meer info >>>