“Stijlvol, smakelijk én suikervrij” koken met het nieuwe kookboek: Diabeet

“Stijlvol, smakelijk én suikervrij” koken met het nieuwe kookboek: Diabeet
maandag, 28 april, 2014 - 14:58
kookboeken

Het diabeet zijn vormde dan ook de inslag voor zijn eerste receptenboek. Thomas bant bewust het woord “dieet”. Hij is er van overtuigd dat je met een dosis gezond verstand best wel de juiste keuzes kan maken. Zijn ‘diabeet zijn’ maakt zijn culinair dus helemaal niet saaier.

"Nu en dan eens zondigen kan het leven een pak aangenamer maken en zorgt ervoor dat je het kan volhouden.”, aldus Thomas. Ook hij gaat maandelijks naar een kookclub, schuift graag zijn voetjes onder tafel en geniet van een toetje of een trappist…met mate.

In zijn boek combineert hij zijn twee passies: fotografie en koken. Elk recept wordt begeleid door een mooie smakelijke foto. De gerechten zijn gezond en eenvoudig te maken.

Zelf eens proberen? Probeer één van Thomas zijn favoriete recepten:

  1. Boterham met zure haring, rode biet en appel
  2. Boterham met Tartare d’Anvers
  3. Bloemkoolsoep met venkelzaad
  4. Salade van rode biet met dille en geitenkaas
  5. Thaiburger met Aziatische salade
  6. Appel-yoghurttaart
  7. Ijslolly’s