Tips voor de Feestdagen: 7 feestsoepjes en lekkere bordjes
Deze hapjes kunnen als onderdeel van een menu worden geserveerd of als selectie aan hapjes. Gebruik je mooiste tasjes en borden om deze verfijnde hapjes te presenteren. tip: serveer de soep in oude theetasjes en de gerechtjes op ondertasjes en dien op met een mooi dienblad. Voorzie taartvorken voor bij de bordhapjes en kleine lepels voor bij de soepen én mooi gekleurde servietten.
In een tasje
soep van aardpeer, pastinaak en gerookte paling
cappuccino van champigons met truffel
soep van aardpeer met oester en kaviaar
kastanjesoep met tartaar van sint jakobsvrucht
bouillon met shitake en st jakobsvruchten
Thais soepje met pompoen en kingcrab
Op een bordje
Sint Jakobsvruchten met aardpeer en granaatappel
carpaccio van bresaloa met pastinaak en peer
tartaar van rode biet, gerookte paling en crème van camembert
sint jakobsvruchten met dressing van lente-ui
carpaccio van sintjakobsvruchten met basilicum
tartaar van makreel met rode biet