Tips voor de Feestdagen: 7 feestsoepjes en lekkere bordjes

Tips voor de Feestdagen: 7 feestsoepjes en lekkere bordjes
maandag, 30 november, 2015 - 12:05

Deze hapjes kunnen als onderdeel van een menu worden geserveerd of als selectie aan hapjes. Gebruik je mooiste tasjes en borden om deze verfijnde hapjes te presenteren. tip: serveer de soep in oude theetasjes en de gerechtjes op ondertasjes en dien op met een mooi dienblad. Voorzie taartvorken voor bij de bordhapjes en kleine lepels voor bij de soepen én mooi gekleurde servietten. 

In een tasje

soep van aardpeer, pastinaak en gerookte paling

cappuccino van champigons met truffel 

soep van aardpeer met oester en kaviaar

kastanjesoep met tartaar van sint jakobsvrucht

bouillon met shitake en st jakobsvruchten

kastanjesoep met fazant

 Thais soepje met pompoen en kingcrab 

Op een bordje

Sint Jakobsvruchten met aardpeer en granaatappel 

carpaccio van bresaloa met pastinaak en peer

tartaar van rode biet, gerookte paling en crème van camembert

sint jakobsvruchten met dressing van lente-ui 

tartaar van rund en oester

carpaccio van sintjakobsvruchten met basilicum

 

tartaar van makreel met rode biet