Brandade van kabeljauw
Ingrediënten
-
4 kabeljauwfilets
-
6 aardappeltjess
-
1 dl soya melk
-
16 jonge worteltjes
-
hagelslag van pure chocolade
-
truffelolie
-
PH Viskruiden
Bereiding
Stoom de aardappelen gaar gedurende 3 minuten op 120 graden.
Leg de vis in een diepe schaal en kruid hem met peper en zout en PH Viskruiden.
Leg de aardappelen erbij en overgiet het geheel met soya melk.
Zet alles gedurende 2 minuten op 120 graden in de stoomoven.
Kruid ook de jonge worteltjes en plaats ze gedurende 2 minuten in de stoomoven.
Maak een puree van de vis met de aardappelen en de melk.
Schep de puree in een bord, leg de worteltjes erbij en sprenkel er de hagelslag van pure chocolade overheen (facultatief).
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be