Ravioli van girollen en kreeft
Ingrediënten
-
kervel
-
1 eigeel
-
Alpro soya Bakken en Braden
-
1 dl water
-
1 dl witte wijn
-
1 peterselie, fijngehakt
-
1 PH kreeftenbouillon
-
1 kreeft
-
½ teentje look, fijngehakt
-
20 girollen
-
8 blaadjes ravioli
-
1 dl Alpro Soya Cuisine
Bereiding
Was de girollen heel eventjes en hak de helft ervan fijn.
Snijd de andere helft in schijfjes.
Stoof de fijngehakte girollen met de fijngehakte look in een beetje Alpro soya Bakken & Braden
Hak de gekookte kreeft in stukjes en voeg deze er op het eind aan toe samen met de fijngehakte peterselie.
Laat alles afkoelen.
Kook de wijn gedurende 5 minuten op met het water en de PH Kreeftenbouillon.
Voeg er nu de Alpro soya Cuisine aan toe en laat nog eens 5 minuten koken.
Mix dit vervolgens tot een schuimige massa en voeg de girollenschijfjes eraan toe.
Neem 4 ravioliblaadjes en smeer ze in met een beetje eigeel.
Schik er de hoopjes van het kreeftenmengsel op.
Leg het tweede blaadje erbovenop en druk ze goed op elkaar.
Pocheer de ravioli, schik ze in het bord en giet er een beetje saus en girollen overheen.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be