Wortelsoep met een ravioli van coquilles, prei en spekjes

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Soep

Bereiding

  1. Snij de wortel en ajuin fijn en stoof aan in boter. Voeg de visfond toe en laat 30 min zachtjes koken. Mix de soep glad en breng op smaak met zout.

  2. Snij 8 coquilles in fijne blokjes. Snij het wit van de prei in fijne blokjes en de rest in fijne julienne. Meng de prei blokjes, coquilles blokjes en de het spek en breng op smaak met peper.

  3. Leg de wonton velletjes open en plaats in het midden de vulling. Smeer de randen in met eigeel, plak dicht met een ander velletje en duw de lucht eruit. Steek ze vervolgens uit met een ronde uitsteekvorm. En kook ze gaar in gezouten water.

  4. Leg de prei julienne in gezouten ijs water zodat ze mooi gaan krullen.

  5. Paneer de 4 andere coquilles in het eiwit en de panko en frituur goudbruin op 180°C. Smeer de bieslook in met honing en haal door de sesamzaadjes zodat ze aan de bieslook blijven plakken.

0
Nog geen stemmen