Trio van roerei met zalm, Ganda Ham en foreleitjes

Ingrediënten

  • 12 eieren
  • 2 plakjes gerookte zalm
  • 2 plakjes Ganda ham
  • olijfolie
  • 4 el viseitjes
  • verse kruiden
  • 4 el geraspte Parmezaan
  • 2½ dl room
  • plantaardige olie
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Knip van de eitjes het bovenste gedeelte van de schaaltjes weg. Doe de inhoud van acht eitjes in een kommetje en kluts ze. Voeg er de room aan toe alsook wat olie, kruiden peper en zout. Roer op een licht vuurtje tot je een smeuïg roereitje bekomt.

  2. Vul de eitjes en schik er achtereenvolgens de viseitjes, de zalmjulienne en Ganda julienne op.

  3. Overstrooi met parmezaan, olijfolie en verse kruiden (dille, kervel, bieslook...).

0
Nog geen stemmen