Boerenomelet met spek en aardappel

Ingrediënten

Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten

Bereiding

  1. Breek de eieren en kluts ze. Snijd de aardappel en de ui in blokjes, hak de peterselie fijn. Doe de kaas, de ui, de aardappel, de spekblokjes en de peterselie bij de geklutste eieren en kruid met peper en zout.

  2. Smelt wat boter in een antiaanbaklaag pan en doe er het eiermengsel bij, laat op een zacht vuurtje bakken gedurende 4 minuten tot het ei de structuur heeft die je wilt. Overstrooi met peterselie.

0
Nog geen stemmen

Boerenomelet

1. Gebruik een anti-aanbakpan
2. Kluts het ei voldoende
3. Doe het ei eerst in de pan
4. Voeg gemalen kaas toe

SOS Piet 3

Auteur 
Piet Huysentruyt 
Uitgeverij 
Lannoo 
Fotografie 
Verne 
ISBN 
9789020984231