Omelet baveuse

Ingrediënten

  • 1 bakje champignons
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • gemalen Gruyère
  • enkele plakken gekookte ham
  • peper
  • zout
  • 3 eieren
  • 3 eieren
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten

Bereiding

  1. Klop de eieren los en breng op smaak met peper en zout.

  2. Snij de champignons in plakjes. Snij een brunoise van de tomaten, en hak de bieslook fijn. Meng dit onder mekaar. Snipper de ui fijn en snij de gekookte ham in julienne.

  3. Smelt de boter en laat hierin de ui zweten. Voeg de champignons toe en laat even bakken. Tenslotte doe je er de gekookte ham bij. Zet even aan de kant.

  4. Smelt opnieuw boter in een pan, en bak de eieren. Gebruik een vork om de bovenkant van de omelet los te werken terwijl ze aan het garen is. Schik in het midden van de omelet de garnituur en bestrooi met gemalen kaas. Plooi de omelet dicht en laat nog even verder garen.

0
Nog geen stemmen