Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Omelet van sint-jakobsvruchten, tomaten en garnalen zoals in De Panne
Sint-jakobsvruchten met aardappelschijfjes, truffel en Parmezaan
Recept

Sint-jakobsvruchten met aardappelschijfjes, truffel en Parmezaan

Omelet met garnalen
Recept

Omelet met garnalen

Croque van sint-jakobsvruchten met geitenkaas en geconfijte tomatenpasta
Recept

Croque van sint-jakobsvruchten met geitenkaas en geconfijte tomatenpasta

Sint-jakobsvruchten met eekhoorntjesbrood en pasta
Recept

Sint-jakobsvruchten met eekhoorntjesbrood en pasta

Omelet met groenten
Recept

Omelet met groenten

Omelet van sint-jakobsvruchten, tomaten en garnalen zoals in De Panne

24 jul 2013

Ingrediënten

  • 8 eieren
  • 8 el room
  • 2 tomaten, in blokjes
  • 200 gr gepelde garnalen
  • 12 sint-jakobsvruchten
  • boter
  • peper en zout
  • bosje bieslook, gesnipperd
Stéphane Buyens
Beginner
4 personen
Minder dan 15 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Klop de eieren los met de room en kruid met peper en zout.

  2. Snijd de sint-jakobsvruchten horizontaal doormidden.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken:  Yassa kip met rijst
Recept

Yassa kip met rijst

Loïc: Zot van Koken: Toast met sardines en spaghetti express
Recept

Toast met sardines en spaghetti express

Loïc: Zot van Koken: Pissaladière en salade niçoise
Recept

Pissaladière en salade niçoise

Loïc: Zot van Koken: Aardappeltaart
Recept

Aardappeltaart

Loïc: Zot van Koken: Canneloni surprise
Recept

Canneloni surprise

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Risotto van quinoa met paddenstoelen en prinsessenboontjes
Recept

Risotto van quinoa met paddenstoelen en prinsessenboontjes

Loïc: Zot van Koken: Viswaterzooi
Recept

Viswaterzooi

Loïc: Zot van Koken: Bladerdeegtaart van paddenstoelen, salie en mozzarella
Recept

Bladerdeegtaart van paddenstoelen, salie en mozzarella

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen
Recept

Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen

Loïc: Zot van Koken: Paëlla van zeevruchten
Recept

Paëlla van zeevruchten

Loïc: Zot van Koken: Koude en warme wraps
Recept

Koude en warme wraps

Loïc: Zot van Koken: Parelcouscous, vispapillot met venkel en bosbessenmufins
Recept

Parelcouscous, vispapillot met venkel en bosbessenmufins

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact