Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Glaasje geitenkaas met gedroogde tomaat en honing
Recept

Glaasje geitenkaas met gedroogde tomaat en honing

Brochette van tomaat, mozzarella en spek
Recept

Brochette van tomaat, mozzarella en spek

Inktvisringen met tartaarsaus
Recept

Inktvisringen met tartaarsaus

Spinaziesoep met wijngaardslakken
Recept

Spinaziesoep met wijngaardslakken

Aardpeersoep
Recept

Aardpeersoep

Garnalenmousse

15 sep 2011

Ingrediënten

  • peper
  • dille, vers
  • 300 gr geklopte room
  • 200 gr grijze garnaal, gepeld
  • zout
  • paprikapoeder
Piet Huysentruyt
SOS Piet
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Hapje

Bereiding

  1. Doe de garnalen in een cutter en maal ze fijn.

  2. Klop de room op.

  3. Meng de gemalen garnalen samen met de room in een kom.

  4. Kruid met peper en zout.

  5. Roer alles goed door en doe dit in een spuitzak.

  6. Spuit de mousse in kleine glaasjes en versier met een takje dille en een snuifje paprikapoeder.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Zot van Koken: Gyozas met ponzu saus en chili olie
Recept

Gyozas met ponzu saus en chili olie

Loïc: Zot van Koken: 3 apero dips
Recept

3 apero dips

Loïc: Zot van Koken: Zoete en hartige boekweitpannenkoek
Recept

Zoete en hartige boekweitpannenkoek

Loïc: Zot van Koken: Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon
Recept

Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon

Loïc: Zot van Koken selderstengels met dip
Recept

Selderstengels met dip

Gegrilde Franse perziken met spek, geitenkaas en lavendel
Recept

Gegrilde Franse perziken met spek, geitenkaas en lavendel

Open Keuken met Sandra Bekkari: volledige aflevering van 28 februari 2018
Recept

Krabkoekjes met gepofte knoflook-mayonaise

Courgetterolletjes met gerookte zalm
Recept

Courgetterolletjes met gerookte zalm

Superfood crackers
Recept

Superfood crackers

Gegratineerde oesters met champagne
Recept

Gegratineerde oesters met champagne

Hartige popcorn
Recept

Hartige popcorn

Hartige muffins met wortel en kaas
Recept

Hartige muffins met wortel en kaas

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact