Karnemelkpap

Ingrediënten

  • bruine suiker
  • 60 el witte rijst
  • 2 el bloem
  • 2 el suiker
  • 1½ l karnemelk
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Zet een steelpan op het laagste vuur. Giet de karnemelk in de steelpan met de suiker en de rijst.

  2. Meng de bloem met wat karnemelk en giet bij het geheel. Roer 10 tot 15 minuten op een zacht vuurtje. Als het begint op te koken haal je de steelpan van het vuur. Serveer met bruine suiker.

0
Nog geen stemmen

Karnemelkpap

1. Voeg bloem toe
2. Laat de pap zeker niet koken
3. Roeren, roeren, roeren

SOS Piet 4

Auteur
Piet Huysentruyt
Uitgeverij
Lannoo
Fotografie
Verne
ISBN
9789020990812