Panna cotta van chocolade met bananenmilkshake

Ingrediënten

  • 5 dl room
  • 100 gr chocolade
  • 2 bollen vanille-ijs
  • 2 blaadjes gelatine van 2 gr
  • 100 gr suiker
  • 1 banaan
  • 4 dl melk
  • 1 el koriander
  • 2 el geraspte kokos
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Hapje

Bereiding

  1. Breng de room samen met de suiker aan de kook. Laat opkoken met de chocolade.

  2. Leg de gelatine in een beetje water tot deze zacht is en voeg dan toe bij de room. Roer goed. Laat de panna cotta een nachtje opstijven.

  3. De milkshake kan je niet op voorhand maken, deze moet geserveerd worden op de panna cotta en die moet dus eerst stijf zijn. Mix de banaan met suiker, beetje melk en suiker. Voor de liefhebbers kan je ook kokos in de milkshake doen. Voeg op het einde een klein beetje verse koriander toe.

0
Nog geen stemmen