Varkensneuzen
Ingrediënten
-
boter
-
1 teentje look
-
1 el Maggi PH rundsbouillon
bouillon
-
water
-
1 el Maggie PH rundsbouillon
-
1 selder
-
1 prei
-
1 ajuin
-
1 wortel
-
tijm en laurier
Bereiding
Laat de neuzen 2u trekken in gezouten water. Maak ze proper, en kook ze in de bouillon gedurende 1,5 uur. Droog de neuzen met keukenpapier en snij ze in schijfjes.
Smelt boter in een antikleefpan. Versnipper de look en sjalot en stoof aan. Stoof de fijngesneden neuzen mee aan.
Zeef 2 pollepels van de bouillon hierbij. Voeg de rundsbouillon toe. Hak de peterselie en kappertjes fijn en voeg toe.
Leg de sla op een bord, en schik de zilveruitjes en augurkjes erop. Schep de neuzen met saus rond de sla. Hak het ei fijn en strooi over het gerecht.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be