Kastanjekroketjes

Angélique Deckers

Stoof de ui lichtjes aan in olijfolie en voeg er vervolgens de in blokjes gesneden kastanjes aan toe. ...
Ingrediënten: ui, gesnipperd, voorgekookte kastanjes, vacuüm verpakt, aardappelen, peper en zout, water
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hapje 4 personen

Madeleines met citroenzeste

Angélique Deckers

Smelt de boter in een kookpot of in de microgolfoven en laat hem opnieuw afkoelen. Rasp intussen de citroen voor ...
Ingrediënten: boter, biologische citroen, eieren, fijne suiker, tarwebloem
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Gebak 4 personen

Zandkoekjes van Sofie Dumont

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 180°C. Verwijder de zaadjes uit het vanillestokje en vermeng met de bloemsuiker en boter. ...
Ingrediënten: bloemsuiker, zachte boter, vanillestokje, eieren (eiwit), bloem
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Gebak 4 personen