Overslaan en naar de inhoud gaan
Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
Weekmenu
Pinterest
Instagram
Facebook
Twitter
Toggle Search form
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Kooktips
Gezien op TV
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Keuken
Apply Frans filter
Frans
1
Apply Frans filter
Maaltijd
Apply Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
2
Apply Hoofdgerecht filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Apply Beginner filter
Beginner
5
Apply Beginner filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
9
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Apply Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
Remove Toon enkel recepten filter
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Gegratineerde kreeft
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 dec 2014
Kook de kreeft gedurende 5 minuten. Snijd ze in 2 en verwijder de maag en het darmkanaal. Haal het vlees er voorzichtig ...
Ingrediënten:
verse kreeften (600gr)
, fijngehakte sjalot,
fijngehakte look
, Alpro soya Bakken en Braden,
shiitake champignons
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen
Kreeft à la nage
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
19 dec 2013
Maak een sterke bouillon met wortel, selder, groen van de prei, ajuin, tijm, laurier en water en kruid met peper ...
Ingrediënten: wortels,
selder
,
prei
, grof gesneden ui,
tijm
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht
4 personen