Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Ontbijt filter
Ontbijt
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Remove Ontbijt filter
Ontbijt
Hoofdgerecht
11
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
4
Apply Dessert filter
Voorgerecht
2
Apply Voorgerecht filter
Salades
1
Apply Salades filter
Soep
1
Apply Soep filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
49962
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Pittig mosselsoepje
Mijn Pop-uprestaurant!
17 mrt 2014
Versnijd de selder en 2 uien en stoof ze glazig. Voeg de mosselen toe en breng ze aan de kook. Wanneer de mosselen ...
Ingrediënten:
mosselen
,
groene selder
, grote uien,
peterselie
,
koriander
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
4 personen
Mijn Pop-uprestaurant 2016: overheerlijk ontbijtplankje van Caroline en Gillian
Mijn Pop-uprestaurant!
7 apr 2016
Voor de vegan choco: smelt de vegan chocolade in de warme amandelmelk. Meng die met de hazelnootpasta, de honing ...
Ingrediënten: hazelnootpasta, vegan chocolade, amandelmelk, honing of agavesiroop, cacaopoeder (raw, ongezoet)
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
4 personen