Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
(-)
Remove Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
Keuken
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Maaltijd
Dessert
1
Apply Dessert filter
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
Remove Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
Vegetarisch
12
Apply Vegetarisch filter
Glutenvrij
8
Apply Glutenvrij filter
Lactosevrij
8
Apply Lactosevrij filter
Veganistisch
1
Apply Veganistisch filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
3
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Programma
Geen programma
48184
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Bevroren sinaasappel
20 sep 2011
Snijd het hoedje van de sinaasappel. Hol de sinaasappel uit met behulp van een mes en een kleine lepel. Behoud ...
Ingrediënten: zoetstof in poedervorm, magere platte kaas, sinaasappelen, ,
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Dessert
2 personen
Tonijn op 3 wijzen
Mijn Restaurant!
31 okt 2011
Tataki: Verse tonijn in moten van 2 cm dik snijden. Inpakken in vershoudfolie en invriezen. Bevroren aanbakken, ...
Ingrediënten:
Yellow-fin tonijn
,
rammenas
,
bieslook
, peper, zout
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Aziatisch
Voorgerecht
4 personen
Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaten
Pascale Naessens
17 sep 2013
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de tomaten in fijne plakjes, snijd het harde witte gedeelte weg. Leg twee ...
Ingrediënten: kabeljauwfilets, tomaten, mosterd, sojasaus,
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht
2 personen