Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Dessert filter
Dessert
Keuken
Belgisch
2
Apply Belgisch filter
Maaltijd
Remove Dessert filter
Dessert
Hoofdgerecht
14
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
3
Apply Voorgerecht filter
Bijgerecht
1
Apply Bijgerecht filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Soep
1
Apply Soep filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
2
Apply Dit kan iedereen filter
Gevorderde
2
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
2
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Programma
Geen programma
49962
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Klakkaerts of wentelteefjes met peperkoek en blauwe bes van Meat & Griet
Mijn Pop-uprestaurant!
10 apr 2017
Voor de klakkaerts:Leg peperkoek tussen twee sneetjes toastbrood. Rol uit en duw er vierkantjes uit. ...
Ingrediënten: sneetjes wit toastbrood, sneetjes peperkoek,
melk
,
eitjes
, vetstof (Solo)
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
4 personen
Mijn-Popuprestaurant: Moelleux met kersen, vlierbloesem, rabarber en spek
Sofie Dumont
-
Mijn Pop-uprestaurant!
29 mei 2014
Leg de sneetjes spek op een bakmatje of wat bakpapier. Steek de ovenplaat met het spek in een voorverwarmde oven ...
Ingrediënten:
spek
,
witte chocolade
,
kersen
,
olijfolie
,
eidooiers
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Dessert
4 personen