Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

kersen

Recept in de kijker

Vierseizoenenvlaai met ananas, pruimen, appel en kersen

Een week lang is Sofie te gast bij de jonge garde van Familie. Vincent Banic trapt de week af. Samen met Sofie maakt hij een lekkere taart. De Quatro Stagione vlaai of vierseizoenvlaai is een eenvoudige maar lekkere taart met ananas, appel, kersen en pruimen. Afgewerkt met wat vanilleboter. Heerlijk!

Probeer ook eens de Bellini cocktai.

Lees hier het volledige recept!

Recepten

Brownie van chocolade en rode biet
Recept

Brownie van chocolade en rode biet

Vanillepudding met opgelegde kersen en peperkoek
Recept

Vanillepudding met opgelegde kersen en peperkoek

Mijn-Popuprestaurant: Moelleux met kersen, vlierbloesem, rabarber en spek
Recept

Mijn-Popuprestaurant: Moelleux met kersen, vlierbloesem, rabarber en spek

Te gekke chocolademousse met sesamkoekjes, gedroogde kersen en amaretto
Recept

Te gekke chocolademousse met sesamkoekjes, gedroogde kersen en amaretto

Fruitijsje
Recept

Fruitijsje

Cranberry-kers ijsje met vanilleyoghurt
Recept

Cranberry-kers ijsje met vanilleyoghurt

Geflambeerde vruchten met zure room
Recept

Geflambeerde vruchten met zure room

Kersentaart
Recept

Kersentaart

Witte wijn punch
Recept

Witte wijn punch

Brochette van eend met croque van kersenconfituur, geitenkaas en spek
Recept

Brochette van eend met croque van kersenconfituur, geitenkaas en spek

Zoete couscous met gekarameliseerde kersen
Recept

Zoete couscous met gekarameliseerde kersen

Gratin van kersen
Recept

Gratin van kersen

Kersen met chocolade
Recept

Kersen met chocolade

Kersen met chocolade
Recept

Kersen met chocolade

Gebakken ganzenlever, kersen, rode biet en cacao
Recept

Gebakken ganzenlever, kersen, rode biet en cacao

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact