Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Indisch filter
Indisch
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Maaltijd
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
4
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
2
Apply Dessert filter
Hapje
1
Apply Hapje filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48182
48184
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Kalfstartaar met peertje
Mijn Restaurant!
2 dec 2011
Hak het vlees in blokjes en maak het aan met 4 eetlepels olijfolie, sjalot, bieslook, het grof zeezout en de zwarte ...
Ingrediënten: kalfsvlees van de platte bil,
olijfolie
, middelgrote sjalot,
bieslook
, grof zeezout
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Voorgerecht
4 personen
Witloofsoep met balletjes
Albert Verdeyen
-
Start to Cook
4 feb 2014
Snijd de groenten in kleine blokjes. Hoe sneller de groenten bakken, hoe meer vitaminen je erin houdt. Vandaar ...
Ingrediënten:
witloof
, ui,
kleine aardappel
,
wit van prei
, groentebouillon
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Soep
4 personen