Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
Maaltijd
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
Hoofdgerecht
26
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
7
Apply Dessert filter
Voorgerecht
6
Apply Voorgerecht filter
Hapje
4
Apply Hapje filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Salades
1
Apply Salades filter
Soep
1
Apply Soep filter
Vieruurtje
1
Apply Vieruurtje filter
Dieet
Glutenvrij
1
Apply Glutenvrij filter
Lactosevrij
1
Apply Lactosevrij filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Programma
Geen programma
48184
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Messchedes in de oven
Pascale Naessens
20 sep 2011
Was de schelpen goed en laat ze een 15-tal minuten weken in wat water. Spoel ze af en laat ze uitlekken. Belangrijk ...
Ingrediënten:
messchedes
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Hapje
4 personen
Gevulde bresaolaroulade met dadelcompote, paling en ganzenlever
Mijn Restaurant!
15 sep 2011
Dadelcompote: Stoof de stukjes sjalot aan en voeg de stukjes dadels toe. Laat alles sudderen. Voeg de jus van versgeperste ...
Ingrediënten: geraspte truffel, truffelolie, krulsla, balsamicocrème,
ganzenlever
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Hoofdgerecht