Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Vetarm filter
Vetarm
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Keuken
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Thais
1
Apply Thais filter
Maaltijd
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Vetarm filter
Vetarm
Vegetarisch
102
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
54
Apply Caloriearm filter
Glutenvrij
13
Apply Glutenvrij filter
Veganistisch
11
Apply Veganistisch filter
Lactosevrij
8
Apply Lactosevrij filter
Diabetici
6
Apply Diabetici filter
Cholesterolarm
1
Apply Cholesterolarm filter
Macro-biotisch
1
Apply Macro-biotisch filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
2
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48182
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Tom kha kai
Albert Verdeyen
-
Start to Cook
8 jan 2012
Breng de kokosmelk, de kippenbouillon, de vissaus en de suiker aan de kook. Als het begint te pruttelen mag je ...
Ingrediënten:
gedroogde galanga, of 5 cm verse galanga
,
kokosmelk
, kippenbouillon, kipfilet in reepjes,
vissaus
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Aziatisch
Voorgerecht
4 personen