Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Brunch filter
Brunch
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
Keuken
Brits
2
Apply Brits filter
Frans
1
Apply Frans filter
Maaltijd
Remove Brunch filter
Brunch
Hoofdgerecht
95
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
38
Apply Voorgerecht filter
Bijgerecht
37
Apply Bijgerecht filter
Hapje
21
Apply Hapje filter
Lunch
18
Apply Lunch filter
Dessert
10
Apply Dessert filter
Salades
7
Apply Salades filter
Ontbijt
5
Apply Ontbijt filter
Soep
2
Apply Soep filter
Vieruurtje
2
Apply Vieruurtje filter
Dranken
1
Apply Dranken filter
Snack
1
Apply Snack filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
6
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
2
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Zoete en hartige scones met zalm, courgette of hummus
26 aug 2016
Smelt de Alpro Bakken & Braden en meng deze met de bloem. Rasp de zoete aardappel/wortel en courgette. ...
Ingrediënten: bloem, Alpro Go On Natuur, zoete aardappel of wortel,
courgette
, bakpoeder
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Brits
4 personen
Geroosterde brioche met brie, honing en pistaches
2 okt 2012
Verwarm de grill van de oven voor. Snijd het brood in sneetjes en steek vormpjes uit met een koekjesuitsteker. ...
Ingrediënten: voorverpakt briochebrood,
brie
,
pistachenoten
,
boter
, lavendelhoning
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Broodjes
8 personen
Scones
15 sep 2011
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg een bakpapier op een ovenplaat. ...
Ingrediënten: koude boter,
ei
, melk, fijne suiker, bakpoeder
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Brits
Gebak
4 personen