Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Thais filter
Thais
(-)
Remove Vetarm filter
Vetarm
Keuken
Remove Thais filter
Thais
Belgisch
3
Apply Belgisch filter
Aziatisch
2
Apply Aziatisch filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Maaltijd
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Vetarm filter
Vetarm
Caloriearm
4
Apply Caloriearm filter
Diabetici
1
Apply Diabetici filter
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Programma
Geen programma
48182
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Tom kha kai
Albert Verdeyen
-
Start to Cook
8 jan 2012
Breng de kokosmelk, de kippenbouillon, de vissaus en de suiker aan de kook. Als het begint te pruttelen mag je ...
Ingrediënten:
gedroogde galanga, of 5 cm verse galanga
,
kokosmelk
, kippenbouillon, kipfilet in reepjes,
vissaus
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Aziatisch
Voorgerecht
4 personen