Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
(-)
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Keuken
Remove Brits filter
Brits
Belgisch
73
Apply Belgisch filter
Italiaans
47
Apply Italiaans filter
Aziatisch
22
Apply Aziatisch filter
Frans
17
Apply Frans filter
Amerikaans
9
Apply Amerikaans filter
Marokkaans
6
Apply Marokkaans filter
Mexicaans
6
Apply Mexicaans filter
Indisch
3
Apply Indisch filter
Spaans
3
Apply Spaans filter
Thais
3
Apply Thais filter
Japans
2
Apply Japans filter
Midden-Oosters
2
Apply Midden-Oosters filter
Scandinavisch
2
Apply Scandinavisch filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Russisch
1
Apply Russisch filter
Maaltijd
Brunch
1
Apply Brunch filter
Dessert
1
Apply Dessert filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
4
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Scones
15 sep 2011
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg een bakpapier op een ovenplaat. ...
Ingrediënten: koude boter,
ei
, melk, fijne suiker, bakpoeder
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Brits
Gebak
4 personen
Aardbeiencrumble
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
12 mei 2014
Was de aardbeien en laat ze goed uitlekken op keukenpapier. Trek er voorzichtig de steeltjes af en schik ze in ...
Ingrediënten:
stevige aardbeien
,
echte boter
,
bloem
, kristalsuiker + wat extra voor op de aardbeitjes,
amandelpoeder
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Dessert
4 personen