Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Brunch filter
Brunch
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Ontbijt filter
Ontbijt
(-)
Remove Expert filter
Expert
Maaltijd
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Moeilijkheid
Remove Expert filter
Expert
Beginner
95
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
94
Apply Dit kan iedereen filter
Gevorderde
71
Apply Gevorderde filter
Voor kinderen
1
Apply Voor kinderen filter
Duur
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Tussen 60 en 90 minuten
4
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
7
Apply Meer dan 90 minuten filter
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Toastje van messchelpen en een espuma van knoflookaardappelen
Wout Bru
15 sep 2011
Bereid de pistousaus: vermeng stukjes tomaat met knoflook, gehakte basilicum, peper, zout en wat wijnazijn. ...
Ingrediënten: knoflookpuree,
saffraan
, tomaat (in brunoise),
tomaat
,
basilicum
Expert
Tussen 30 en 60 minuten
Voorgerecht
4 personen
Soep van krabbenpoten met cognac
Yanaïka Skrzyszkowiak
15 sep 2011
Snij alle groenten grof, en stoof ze aan in wat olijfolie. Snij het citroengras middendoor en dan in grove stukken. ...
Ingrediënten: goede boter,
citroengras
,
citroen
, krabbenscharen,
Cognac
Expert
Tussen 30 en 60 minuten
Soep
4 personen