Tajine van witte asperges met saffraan

Schil de asperges met een asperge- of dunschiller. Snijd dikke exemplaren over de lengte doormidden. ...
Ingrediënten: mooie witte asperges, flinke snuf saffraandraadjes, gevogeltebouillon , vloeibare room, olijfolie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 4 personen

Duizendgatenpannenkoeken

Fatima Marzouki

Mix het griesmeel met de gist, de griessuiker, het zout, het bakpoeder en het water met een staafmixer. (Probeer ...
Ingrediënten: kommen griesmeel (semolina), medium korrel, droge gist, griessuiker, zout, bakpoeder
Beginner Meer dan 90 minuten Marokkaans 4 personen

Gekonfijte citroen

Albert Verdeyen

Was de citroenen grondig en snij een grote inkeping overlangs. Vul de inkeping met een soeplepel grof zout. ...
Ingrediënten: (biologische) citroen, grof zeezout, kokend water, weckpot gespoeld met kokend water,
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Marokkaans 4 personen