Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Dranken filter
Dranken
(-)
Remove Snack filter
Snack
(-)
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Keuken
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
Belgisch
265
Apply Belgisch filter
Italiaans
67
Apply Italiaans filter
Frans
51
Apply Frans filter
Aziatisch
50
Apply Aziatisch filter
Amerikaans
34
Apply Amerikaans filter
Spaans
26
Apply Spaans filter
Brits
15
Apply Brits filter
Zuid-Amerikaans
14
Apply Zuid-Amerikaans filter
Thais
8
Apply Thais filter
Japans
7
Apply Japans filter
Scandinavisch
6
Apply Scandinavisch filter
Mexicaans
3
Apply Mexicaans filter
Midden-Oosters
3
Apply Midden-Oosters filter
Mediterraans
2
Apply Mediterraans filter
55383
1
Apply 55383 filter
Grieks
1
Apply Grieks filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Russisch
1
Apply Russisch filter
Maaltijd
Remove Snack filter
Snack
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
43
Apply Hoofdgerecht filter
Hapje
12
Apply Hapje filter
Dessert
4
Apply Dessert filter
Lunch
3
Apply Lunch filter
Bijgerecht
2
Apply Bijgerecht filter
Salades
2
Apply Salades filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Soep
1
Apply Soep filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
2
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Tajine met gamba's en chermoula
11 jun 2012
Maak eerst de chermoula: wrijf de knoflook met het zout in een vijzel met een stamper fijn. Snijd de peterselie ...
Ingrediënten: gamba's,
knoflook
,
bosje bladpeterselie
,
koriander
, mild paprikapoeder
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Marokkaans
Hoofdgerecht
4 personen
Dürum zelf maken
15 sep 2011
Zeef de bloem en het zout in een kom en voeg er geleidelijk het water aan toe terwijl je het deeg blijft kneden. ...
Ingrediënten: dürum bloem (harde tarwe), zout, water, plantaardige olie
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Marokkaans
Hoofdgerecht
4 personen