Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Dranken filter
Dranken
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Dessert filter
Dessert
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Indisch filter
Indisch
Keuken
Remove Indisch filter
Indisch
Belgisch
46
Apply Belgisch filter
Frans
35
Apply Frans filter
Italiaans
16
Apply Italiaans filter
Aziatisch
6
Apply Aziatisch filter
Brits
3
Apply Brits filter
Marokkaans
3
Apply Marokkaans filter
Thais
2
Apply Thais filter
Japans
1
Apply Japans filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Spaans
1
Apply Spaans filter
Maaltijd
Remove Dessert filter
Dessert
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
5
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
3
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
Glamour Puds
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Chocoladetaart op West-Indische wijze
Eric Lanlard
-
Glamour Puds
9 okt 2011
Taartdeeg: Doe de boter en de poedersuiker in een kom en klop met een elektrische handmixer tot een romige massa ...
Ingrediënten:
zachte boter
, poedersuiker,
eidooier
,
gewone bloem
,
room
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Indisch
Dessert
4 personen
Eiercurry
15 sep 2011
Pel de gekookte eieren voorzichtig, prik ze rondom in met een vork en bestrooi ze met wat zout. ...
Ingrediënten: visvlokken (bij de toko verkrijgbaar), geelwortelpoeder, komijnzaad, ui, fijngesneden, groene chilipepers, fijngehakt
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Indisch
6 personen