Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Dranken filter
Dranken
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Lunch filter
Lunch
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Tussengerecht filter
Tussengerecht
(-)
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
Keuken
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
Belgisch
127
Apply Belgisch filter
Italiaans
38
Apply Italiaans filter
Aziatisch
28
Apply Aziatisch filter
Frans
22
Apply Frans filter
Spaans
10
Apply Spaans filter
Amerikaans
7
Apply Amerikaans filter
Thais
7
Apply Thais filter
Brits
4
Apply Brits filter
Mexicaans
3
Apply Mexicaans filter
Scandinavisch
3
Apply Scandinavisch filter
Midden-Oosters
2
Apply Midden-Oosters filter
Grieks
1
Apply Grieks filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Japans
1
Apply Japans filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Zuid-Amerikaans
1
Apply Zuid-Amerikaans filter
Maaltijd
Remove Lunch filter
Lunch
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
7
Apply Hoofdgerecht filter
Hapje
5
Apply Hapje filter
Dessert
2
Apply Dessert filter
Bijgerecht
1
Apply Bijgerecht filter
Snack
1
Apply Snack filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
2
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Bietensoep met karwijzaad, dille en zure room
8 dec 2011
Verwarm de oven voor op 200 graden. Boen de bieten schoon en leg ze in een ovenschaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie ...
Ingrediënten:
rode bieten
,
olijfolie
, gesnipperde ui, karwijzaad, groentebouillon
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Marokkaans
Soep
4 personen
Tajine met gamba's en chermoula
11 jun 2012
Maak eerst de chermoula: wrijf de knoflook met het zout in een vijzel met een stamper fijn. Snijd de peterselie ...
Ingrediënten: gamba's,
knoflook
,
bosje bladpeterselie
,
koriander
, mild paprikapoeder
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Marokkaans
Hoofdgerecht
4 personen