Gemarineerde zalm met zoet-zure komkommer

Claudia Allemeersch

Kruid de zalmfilet met peper, snij de dille zeer fijn en bedek de filet hiermee. Druk goed aan. Meng het zout (1kg) ...
Ingrediënten: komkommer, verse dille, zalmfilet, grof zeezout, suiker
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Scandinavisch Voorgerecht 4 personen

Gravad Lax- gemarineerde zalm

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Cutter het zout met de peper, koriander en suiker. Hak de groene kruiden fijn. Bedek de zalm eerst met de groene ...
Ingrediënten: grof zout, peperkorrels, korianderkorrels, suiker, gerookte zalm
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Scandinavisch Voorgerecht 4 personen

Gemarineerde rauwe zalm (zelf marineren) op een toastje

Albert Verdeyen - Start to Cook

Snijd de zalm in reepjes van een halve centimeter. Hoe smaller je je zalm snijdt, hoe sneller hij zal gemarineerd ...
Ingrediënten: rauwe zalm, olijfolie, limoensap, rode ui, dille
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Scandinavisch Voorgerecht 4 personen