Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
(-)
Remove Vetarm filter
Vetarm
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Minder dan 15 minuten filter
Minder dan 15 minuten
(-)
Remove Brits filter
Brits
Keuken
Remove Brits filter
Brits
Belgisch
80
Apply Belgisch filter
Italiaans
58
Apply Italiaans filter
Frans
16
Apply Frans filter
Aziatisch
15
Apply Aziatisch filter
Amerikaans
10
Apply Amerikaans filter
Mexicaans
10
Apply Mexicaans filter
Marokkaans
8
Apply Marokkaans filter
Indisch
5
Apply Indisch filter
Midden-Oosters
4
Apply Midden-Oosters filter
Spaans
4
Apply Spaans filter
Thais
2
Apply Thais filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Russisch
1
Apply Russisch filter
Scandinavisch
1
Apply Scandinavisch filter
Maaltijd
Brunch
1
Apply Brunch filter
Dessert
1
Apply Dessert filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Glutenvrij
1
Apply Glutenvrij filter
Lactosevrij
1
Apply Lactosevrij filter
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
3
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Scones
15 sep 2011
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg een bakpapier op een ovenplaat. ...
Ingrediënten: koude boter,
ei
, melk, fijne suiker, bakpoeder
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Brits
Gebak
4 personen
Aardbeiencrumble
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
12 mei 2014
Was de aardbeien en laat ze goed uitlekken op keukenpapier. Trek er voorzichtig de steeltjes af en schik ze in ...
Ingrediënten:
stevige aardbeien
,
echte boter
,
bloem
, kristalsuiker + wat extra voor op de aardbeitjes,
amandelpoeder
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Dessert
4 personen