Panna cotta met asperges en eigeel

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook de room op met peper en zout en voeg er de geweekte gelatine en een beetje citroensap aan toe. ...
Ingrediënten: asperges, eieren, gelatine, room, vanillestokje
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Linzenpaté

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Week de linzen een nacht in water. Snij de prei, ajuin, wortel en look in kleine, fijne stukjes en stoof ze aan ...
Ingrediënten: wortel, wit van prei, look, groentebouillon, geweekte groene linzen
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Espuma van tomaten

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Zeef de gepelde tomaten in een kom. Voeg de halfgedroogde tomaten, ketchup, mosterd en geconcentreerde tomaat ...
Ingrediënten: gepelde tomaten uit blik, halfgedroogde tomaten, geconcentreerde tomaat, ketchup, mosterd
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Hapje 4 personen