Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Vetarm filter
Vetarm
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Diabetici filter
Diabetici
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Keuken
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Thais
1
Apply Thais filter
Maaltijd
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Dessert
5
Apply Dessert filter
Hoofdgerecht
3
Apply Hoofdgerecht filter
Lunch
2
Apply Lunch filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Salades
1
Apply Salades filter
Soep
1
Apply Soep filter
Vieruurtje
1
Apply Vieruurtje filter
Dieet
Remove Vetarm filter
Vetarm
Vegetarisch
38
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
19
Apply Caloriearm filter
Veganistisch
6
Apply Veganistisch filter
Glutenvrij
4
Apply Glutenvrij filter
Lactosevrij
4
Apply Lactosevrij filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Programma
Geen programma
48182
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Tom kha kai
Albert Verdeyen
-
Start to Cook
8 jan 2012
Breng de kokosmelk, de kippenbouillon, de vissaus en de suiker aan de kook. Als het begint te pruttelen mag je ...
Ingrediënten:
gedroogde galanga, of 5 cm verse galanga
,
kokosmelk
, kippenbouillon, kipfilet in reepjes,
vissaus
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Aziatisch
Voorgerecht
4 personen