Tortilla met wilde champignons

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Stoof de gehakte sjalot en de gehakte look aan. Voeg er de gewassen, versneden champignons bij. Hak de salieblaadjes ...
Ingrediënten: sjalotjes, cantharellen, eekhoorntjesbrood, stekelzwammen, aardappelen
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Lentegroentjes met truffelbouillon van Wout Bru

Wout Bru - MasterChef

De lentegroentjes (prinsessenbonen, tuinbonen, venkel, asperges) afzonderlijk blancheren in zeer gezouten water ...
Ingrediënten: prinsessenbonen, artisjok, tuinbonen, venkel, Asperges
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Soep 4 personen

Eiercurry

Pel de gekookte eieren voorzichtig, prik ze rondom in met een vork en bestrooi ze met wat zout. ...
Ingrediënten: visvlokken (bij de toko verkrijgbaar), geelwortelpoeder, komijnzaad, ui, fijngesneden, groene chilipepers, fijngehakt
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Indisch 6 personen