Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Minder dan 15 minuten filter
Minder dan 15 minuten
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
Keuken
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
Belgisch
480
Apply Belgisch filter
Italiaans
128
Apply Italiaans filter
Frans
93
Apply Frans filter
Aziatisch
78
Apply Aziatisch filter
Amerikaans
49
Apply Amerikaans filter
Brits
35
Apply Brits filter
Marokkaans
24
Apply Marokkaans filter
Spaans
24
Apply Spaans filter
Mexicaans
23
Apply Mexicaans filter
Japans
14
Apply Japans filter
Indisch
12
Apply Indisch filter
Mediterraans
11
Apply Mediterraans filter
Midden-Oosters
11
Apply Midden-Oosters filter
Thais
11
Apply Thais filter
Zuid-Amerikaans
10
Apply Zuid-Amerikaans filter
Grieks
8
Apply Grieks filter
Scandinavisch
7
Apply Scandinavisch filter
55383
2
Apply 55383 filter
Russisch
2
Apply Russisch filter
Afrikaans
1
Apply Afrikaans filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
2
Apply Hoofdgerecht filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
3
Apply Dit kan iedereen filter
Voor studenten
1
Apply Voor studenten filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
3
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Programma
Geen programma
48203
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Raclette met kruidenboter en venkel-peersalade
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
2 dec 2016
...
Ingrediënten: aardappelen, verschillende raclettekazen naar keuze, boter (op kamertemperatuur), look,
bieslook
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen
Aardappel-ui taart met Zwitserse raclette en grisonvlees
9 jan 2018
Verwarm de oven voor op 180°C. ...
Ingrediënten: bloem ,
boter in vlokjes
,
zout
,
eidooier
,
olijfolie
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Zwitsers
Hoofdgerecht
4 personen