Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Mediterraans filter
Mediterraans
Keuken
Remove Mediterraans filter
Mediterraans
Belgisch
168
Apply Belgisch filter
Italiaans
71
Apply Italiaans filter
Frans
40
Apply Frans filter
Amerikaans
37
Apply Amerikaans filter
Aziatisch
9
Apply Aziatisch filter
Brits
9
Apply Brits filter
Marokkaans
8
Apply Marokkaans filter
Mexicaans
6
Apply Mexicaans filter
Grieks
5
Apply Grieks filter
Indisch
4
Apply Indisch filter
Midden-Oosters
4
Apply Midden-Oosters filter
Afrikaans
3
Apply Afrikaans filter
Japans
2
Apply Japans filter
Scandinavisch
2
Apply Scandinavisch filter
Spaans
2
Apply Spaans filter
Russisch
1
Apply Russisch filter
Thais
1
Apply Thais filter
Zuid-Amerikaans
1
Apply Zuid-Amerikaans filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
2
Apply Hoofdgerecht filter
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Duur
Minder dan 15 minuten
2
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
8
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
22
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
5
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Traaggegaarde lamsbout uit de oven
Pieter Declercq
17 okt 2016
Rooster alle kruiden van deel 1 in een pan zonder vetstof voor een minuut of twee tot je de geur begint te ruiken ...
Ingrediënten:
lamsbout (2,5kg à 3kg)
, zwarte peperbollen,
kruidnagels
,
kardemom
, venkelzaad
Beginner
Meer dan 90 minuten
Mediterraans
4 personen
Stoofpotje van lamsvlees met kruiden, kastanjes en gegrilde butternut
30 okt 2016
Verhit de helft van de olie in een stoofpan. Fruit de fijngesnipperde sjalotten en (eventueel) de geraspte gember ...
Ingrediënten:
lamsbout of lamsschouder in stukjes (Europees lam)
,
butternut
,
gekookte kastanjes (ongekruid)
, sjalotten, verse gember
Beginner
Meer dan 90 minuten
Mediterraans
4 personen