Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Pinterest
Instagram
Facebook
Twitter
Toggle Search form
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Macro-biotisch filter
Macro-biotisch
Keuken
Remove Belgisch filter
Remove Belgisch filter
Belgisch
Maaltijd
Apply Hapje filter
Hapje
1
Apply Hapje filter
Dieet
Remove Macro-biotisch filter
Remove Macro-biotisch filter
Macro-biotisch
Apply Vegetarisch filter
Vegetarisch
130
Apply Vegetarisch filter
Apply Caloriearm filter
Caloriearm
60
Apply Caloriearm filter
Apply Glutenvrij filter
Glutenvrij
27
Apply Glutenvrij filter
Apply Lactosevrij filter
Lactosevrij
18
Apply Lactosevrij filter
Apply Diabetici filter
Diabetici
9
Apply Diabetici filter
Apply Veganistisch filter
Veganistisch
7
Apply Veganistisch filter
Apply Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
6
Apply Cholesterolarm filter
Apply Vetarm filter
Vetarm
3
Apply Vetarm filter
Moeilijkheid
Apply Beginner filter
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Programma
Geen programma
56521
Apply Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Feesthapje van Vers Talent An: Toast met geitenkaas en witloofconfituur
An Steyvers
-
Vers Talent: lekker zuiders met An
20 dec 2017
Maak het witloof schoon en snij in kleine stukjes. Stoof aan in een scheutje olijfolie. ...
Ingrediënten:
grondwitloof
,
een scheutje olijfolie
,
suiker
,
verse tijm
,
roggebrood
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Hapje
4 personen