Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
(-)
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
(-)
Remove Minder dan 15 minuten filter
Minder dan 15 minuten
(-)
Remove Recept filter
Recept
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Aziatisch
2
Apply Aziatisch filter
Frans
2
Apply Frans filter
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Brits
1
Apply Brits filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
2
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
1
Apply Dessert filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Dit kan iedereen
175
Apply Dit kan iedereen filter
Beginner
58
Apply Beginner filter
Voor kinderen
16
Apply Voor kinderen filter
Voor studenten
1
Apply Voor studenten filter
Duur
Remove Minder dan 15 minuten filter
Minder dan 15 minuten
Tussen 15 en 30 minuten
44
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
111
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
38
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
33
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
48203
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Ontbenen en opvullen van een duif
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
18 dec 2011
Neem een heel scherp fijn mes en snij de vleugeltjes eraf. Ga via de achterkant van de duif met het mes onder het ...
Ingrediënten:
duiven
,
boter
, truffelpuree, foie gras, gehakt
Gevorderde
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen
Aardbeien met geitenkaas, balsamico en boterwafel
3 jul 2012
Meng de Chavroux met de room, melk en bloemsuiker tot een gladde massa. ...
Ingrediënten: Chavroux, room, melk, bloemsuiker, aardbeien
Gevorderde
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Dessert
4 personen
Basistip: zo maak je choronsaus
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
18 aug 2015
Begin met een eenvoudige gastrique als basis voor de saus. Hak hiervoor de dragonblaadjes fijn. ...
Ingrediënten:
eidooiers
,
boter op kamertemperatuur (zacht)
, tomatenconcentraat,
tomaten
,
boter
Gevorderde
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen